dilluns, 31 de maig del 2010

El Reiki



Aquesta entrada l'hem realitzat per a relacionar el poder de la ment per a crear o produir enfermetats. Així igual que moltes persones són capaces de crear-se enfermetats psicosomaticament, també cap la possibilitat que és puguen curar algunes enfermetats amb aquests tractaments.

Una forma de sanació i suport per canviar els conductes i actituds indesitjables és el conegut Fenòmen Reiki. Aquest,produeix resultats tan sorprenents, que s'ha introduït àmplia i ràpidament en la part occidental del nostre planeta.

La malaltia .- Els desequilibris energètics interns, causen la pèrdua de la salut en els aspectes físic, mental i emocional.

La sanació energètica .- El Reiki forma part de les tècniques que fan servir l'energia per curar. És una dels tècniques més senzilles i eficaces. Amb l'ús del Reiki, els condicions negatives és converteixen en positives.

Rei significa energia de l'univers. Tots els éssers estem connectats a aquesta forma d'energia. Quan flueix lliurement a través de nosaltres, produeix salut i benestar.

Ki és l'energia vital que circula dins de l'organisme dels éssers vius. Aquesta energia i la qualitat de la mateixa, difereixen d'un ésser a un altre.

Els tractaments Reiki .- L'objectiu bàsic és integrar i interactuar en forma harmoniosa el Rei, l'energia de l'univers, amb el Ki, l'energia vital interna dels éssers vius:

1.En els persones, animals i plantes, per al restabliment de la seua salut.
2.En els persones, per a la modificació dels seves conductes, hàbits i actituds.

Amb aquesta entrada no volem dir que cregam en aquest mètode com a sanacio, tanmateix com que no neguem que ho faça. Al que volem referir-nos és a que la cura d'una enfermetat no es basa sols en fàrmacs, sinó que també intervé l'estat anímic del pacient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada